VolkerWessels Women Cyclingteam compleet voor 2024!

Met nog 1 etappe voor boeg in de Simac Ladies Tour heeft de Nederlandse UCI dames wielerploeg Parkhotel Valkenburg haar rensters compleet voor volgend jaar.

Het Parkhotel Valkenburg Wielerteam, wat meer dan 13 jaar talentvolle wielrensters heeft opgeleid, gaat volgend jaar verder onder de naam VolkerWessels Women Cyclingteam. Als je terug kijkt op die jaren mag je best trots zijn op wat er is bereikt zegt Raymond Rol, teammanager van de Parkhotel Valkenburg dames wielerploeg. We kunnen een heel rijtje wereldtoppers opnoemen, maar de belangrijkste persoon achter deze ploeg is toch wel Jos van de Mortel, de hoofdsponsor van de ploeg. Zijn belangrijkste missie was en is rensters ondersteunen in hun sport maar ook in hun maatschappelijke carrière.

De nieuwe hoofdsponsor VolkerWessels zal de visie van de ploeg voortzetten en heeft met het aantrekken van Sabrina Stultients en Valerie Demey, veel ervaring binnengehaald. Deze rensters kunnen hun jarenlange ervaring delen met de talentvolle rensters binnen de ploeg. Met het contracteren van Anneke Dijkstra, Marieke Meert en Eline Jansen hebben we aanvallende rensters die zich in de toekomst nog verder zullen gaan ontwikkelen op diverse specialiteiten. Met Femke Beuling hebben we een renster die zich wil gaan mengen in het sprintgeweld.

Het team voor 2024 bestaat uit de volgende rensters:
Meis Poland, Margot Vanpachtenbeke, Laura Molenaar, Quinty Schoens, Lisa van Helvoirt, Scarlett Souren, Sofie van Rooijen, Julia van Bokhoven, Marit Vanhove, Anne van Rooijen, Anne Knijnenburg, Eline Jansen, Sabrina Stultients, Anneke Dijkstra, Femke Beuling,
Marieke Meert en Valerie Demey.